Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ИЗАБРАНИ УЏБЕНИЦИ ЗА ШКОЛСКУ 2020/21. ГОДИНУ

Posted 21.04.20.

Данас на седници Наставничког већа усвојена је листа уџбеника за школску 2020/21. годину.

 

Због ванредног стања, школа није у могућности да много помогне у процесу лакше набавке уџбеника.
Зато вам преносимо допис књижаре „Фокус“, која је и ранијих година била један од највећих и најпоузданијих сарадника, и вама родитељима а и школи, око набавке и дистрибуције уџбеника.
Власник књижаре је предложио следеће:

„Поштовани, у складу са вишегодишњом сарадњом у набавци уџбеника предложићемо Вам измене у начину поручивања уџбеника за наредну школску 2020/21. годину. Потребно је да родитељи ученика добију информацију да наручивање уџбеника преко књижаре „ФОКУС“ могу обавити на следећи начин: * личним доласком (уз претходну проверу радног времена), * телефонским позивом, слањем СМС, ММС, ВИБЕР или МЕССЕНГЕР ПОРУКЕ на 064/260 17 44; * слањем поруке на е-mail: nemecfocus@gmail.com са следећим подацима:
1. Име школе
2. Име и презиме УЧЕНИКА и родитеља/старатеља
3. БУДУЋИ разред и одељење
4. Контакт телефон
Након добијених података проследићемо родитељима/старатељима анкетни листић/поруџбеницу, а након добијене поруџбине проследићемо родитељима/старатељима и упутство за плаћање уџбеника, које ће бити у ратама. Испорука би се обављала у школама као и ранијих година. Уз добру комуникацију и координацију активности можемо омогућити родитељима набавку уџбеника уз плаћање на рате и допринети да последице актуелног ванредног стања сведемо на минимум.“
ВАЖНА НАПОМЕНА: Родитељи/старатељи, НИСТЕ у обавези да се обратите књижари „ФОКУС“! Став је слободног избора како ћете набавити потребан комплет уџбеника за школску 2020/21!
О неким битним елементима око набавке, дистрибуције и коришћења уџбеника за школску 2020/21.годину можете се обратити одељењским старешинама или путем школског е-mail-а : ozren9@mts.rs; као и позивом на следеће бројеве телефона: 035562376 или 0600566872!
Да напоменем и то да још увек немамо информацију како ће и на који начин бити евидентирања ученика за бесплатене уџбенике. Оног тренутка када добијемо информацију истог тренутка ће одељењске старешине проследити обавештење а та важна информација биће објављена и на фејсбук страници ОШ“Момчило Поповић Озрен“!